Facebook Share Image
Terug naar de blog Terug naar de topic

Non Tools Tutorial #summernails

power puf

Summer’s filled with breaking the rules, standing apart, ignoring your head, and following your heart.

fietsje

Wie denkt aan de zomer, droomt automatisch over flamingo’s, crazy pineapples en fruitige cocktails.

Too much… en toch op zoek naar een easy trucje om je nagels hélemaal summer proof te krijgen? Zoek niet langer!

Het enige wat je nodig hebt voor deze techniek zijn flesjes nagellak. Say whaat? Inderdaad. No tools, only fun… en meteen ook een wauw-effect om mee uit te pakken!

 

Gisteren ging ik lunchen bij Hema. Mijn vriendin Frauke en ik spreken er geregeld af. In Gent heb je niet enkel de voordelen van een groot, zomers dakterras en een vernieuwde beauty bar – om vier uur staan wij vooral in de (eerste!) rij voor taart + koffie (voor slechts 1 EUR) #pieceofcake!

Hema

 

 

 

 

 

 

tutorial1:5

Met een aantal knallende kleurtjes op zak, tover je in een mum van tijd deze te gekke print op jouw nagels. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is deze stappen te volgen.

Non – tools – tutorial:

* geef alle 10 nagels eerst een basislaagje (base coat). – Pronails ‘Active Hardener’.

* lak nadien de ring- en middelvinger in een witte of neutrale kleur. – The New Black (beige) uit het setje ‘Typography’.

* de overige nagels krijgen een fel neon kleurtje (of wie liever een zachter resultaat ziet, kiest voor pastel). – China Glaze ‘Pool Party’.

* ring- en middelvinger goed droog? Neem een drietal kleuren en steek de handen uit de mouwen. – Essie ’34 Jamaica Me Crazy’ (shimmery fushia), Essie ‘310 Truth Or Flare’ (kinda blue) en China Glaze ‘Pool Party’.

* neem het borsteltje uit het flesje nagellak en verwijder zoveel mogelijk lak door met het borsteltje langs de hals van jouw flesje te gaan. Strijk nu een aantal keer met het borsteltje van je nagellak over een stukje papier of in dit geval: het kasticket.

* wanneer je borsteltje vrij droog is, ga je strepen trekken op de twee wit neutraal gelakte nagels. Doe dit telkens opnieuw met een andere kleur. ( 3 x )

* tussendoor neem je telkens een stukje van jouw gebakje. Mijn taart verdiende de hashtag #bestecarrotcake ever (!)

* afwerken doe je zoals altijd met een glanzende top coat. – ‘Seche Vite’.

tutorial1

Felroze, blauw, fleurig geel of paars. Deze handige techniek kost geen geld, heb je in 1 2 3 klaargespeeld en kan je echt overal (en nergens) aanbrengen. Een flesje glitters op zak? Double treat!

limonade

Tijdens mijn vriendinnendate ging ik op zoek naar Hema’s populaire limonadetap. Al gespot?

Helaas gisteren niet gevonden in de winkel (Gent), maar online kan je dit te koele exemplaar nog lekker bestellen.

La – la – limonade:

* 2 zakjes rozebottelthee

* stukjes appelsien ( 1 stuk)

* een paar takjes munt

* 1 eetlepel honing

Tip (!): laat een nachtje in de koelkast staan.

Bij Summer nails hoort een Summer cocktail. Makkelijk, snel en vooral erg verrassend (lekker).  Zowel voor inner – als outside beauties. Cheers!

Afbeelding 29

 • Sandra

  Leuk voor deze zomer! Enkele weken geleden ging ik ook op zoek naar de Hema limonadetap, op de Korenmarkt hadden ze hem toen niet meer maar wel nog in de Hema in de Zuid. Ik denk dat je op dat moment gewoon pech had dat het rek leeg was :(.

  • glamatheart

   To be continued… 😉 x <3

 • Mega leuk idee! Ga ik straks eens uittesten… Dan zijn mijn nagels italy-proof!! xxx E.

  • glamatheart

   Doén! Leuk! Fun! Ook mooi met wit, grijs, zwart en dan één knaller van een neon formaat. Of: roze, blauw en neon. Choose color! En share, dan zet ik ‘m straks ook op mijn instagram account. YES! <3

 • Supermooi sweety! Je bent weer on a roll he!
  Die limonadetap is echt zalig, ik heb hem een tijdje geleden bij Hema Gent gehaald. Maar met jouw vele koffiedates krijg je hem vast nog wel eens te pakken 😉

  <3